De myOpel betaalpas.€1.000 tegoed bij aankoop van een nieuwe Opel.

myOpel betaalpas

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan een bezoek aan deonze Opel showroom en ontdek de allernieuwste modellen. Zoals de nieuwe Crossland X en Grandland X. Stuk voor stuk zeer compleet uitgerust en vol luxe details. Of maak kennis met de Black Editions; een speciale, gelimiteerde uitvoering leverbaar op Corsa, Astra en Mokka X.

We bieden u nu extra voordeel op voorraadmodellen, een goede inruilprijs voor uw huidige auto én u ontvangt op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s ook nog een persoonlijke myOpel betaalpas met €1.000 tegoed*. Hiermee kunt u doen wat u maar wilt, wanneer u dat wilt! 

Onderhoud. Accessoires. Tanken.
Een kleine of grote onderhoudsbeurt in de komende jaren? Nieuwe velgen of een trekhaak? Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer betalen voor onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u met de myOpel betaalpas ook uw brandstofkosten afrekenen bij de aangesloten tankstations in Nederland.

Precies op tijd deals!
Veel nieuwe auto’s zijn duurder geworden vanwege de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie. Dan denkt u nu waarschijnlijk 'Ik ben dus net te laat...' Maar niets is minder waar, u bent zelfs precies op tijd! Want als u nu een nieuwe Opel uit voorraad koopt, dan profiteert u nog van de oude wetgeving en lagere BPM belasting.

Extra voordeel op Opel Bedrijfswagens
Bij aankoop van een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano ontvangt u een myOpel betaalpas met maar liefst €1.500 tegoed (exclusief BTW). Daarmee wordt een nieuwe Opel Bedrijfswagen nog aantrekkelijker!

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie. Lees hier de voorwaarden.