Acties Opel Bedrijfswagens.Aanpakken en wegrijden!

Opel Bedrijfswagens

Onze bedrijfswagens zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Ze zijn tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. En met hun stijlvolle en tegelijk robuuste uitstraling versterken ze het imago van uw bedrijf.

Maar om succesvol zaken te doen, heeft u meer nodig dan standaardoplossingen. Daarom bieden wij u voor alle Opel Bedrijfswagens gespecialiseerde ombouwmogelijkheden en maatwerk aan. Ook kunt u rekenen op een zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten.

OPEL BEDRIJFSWAGENS ACTIES
Dit klinkt natuurlijk al heel aantrekkelijk, maar wij maken het nog mooier! Wij hebben tijdelijk zeer aantrekkelijke acties voor onze bedrijfswagens. Ontdek hieronder ons aanbod:

Geen Gedoe lease: speciaal leasepakket voor ondernemers.

Wij bieden, naast een groot aantal maatwerkoplossingen, ook het allerbeste leasepakket aan. Ons leasepakket is speciaal afgestemd op echte ondernemers en zonder gedoe! Deze Geen Gedoe lease is een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op uw werk!

  • Full operational lease contract voor alle diensten inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie; 
  • All-season banden, dus geen bandenwissel meer nodig;
  • Haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaarheid voor assistentie bij pech onderweg;
  • Op maat gemaakt voor uw bedrijf, dus ook voor op- en ombouw beschikbaar.

Lees hier verder.

Gratis upgrade én 5 jaar 1.99% rente!
De maand november is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens. U kunt uw nieuwe bedrijfswagen financieren tegen een scherp rentetarief van 1,99% én van een gratis upgrade profiteren! U bepaalt zelf welke upgrade het beste bij u past. Uw voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s. De financiering en gratis upgrade regelt u rechtstreeks met uw Opel bedrijfswagendealerons

Lees hier verder.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere aanbiedingen en lease vormen. Bekijk de actievoorwaarden.