Acquire

UW MOBILITEIT TEN TIJDE VAN CORONA Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel.

 

UPDATE 15-12-2020

 

SHOWROOMS OPEN OP AFSPRAAK, WERKPLAATSEN OPEN.

 


Is het wel veilig om langs te komen?

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat ons Opel dealernetwerk alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft getroffen om uw gezondheid te beschermen.

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Ook in de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met handschoenen, stoelhoezen en desinfecterende middelen. Daarnaast zijn eventuele medewerkers met lichte klachten geacht thuis te blijven. Mocht u zelf ook klachten hebben dan willen we u ook verzoeken om niet langs te komen. We kunnen in dit geval al uw vragen online en per telefoon beantwoorden.


Ik heb een nieuwe auto besteld, hoe zit het met levering?

Aangezien de levering van uw nieuwe Opel afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. 


Mijn auto heeft reparatie / een servicebeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Onze werkplaatsen zijn geopend. Om er zeker van te zijn dat u niet voor een gesloten deur staat, verzoeken we u om vooraf contact op te nemen. Samen zullen we door de mogelijkheden lopen voor reparatie/service afgestemd op uw persoonlijke situatie. 


Ik wil een nieuwe of gebruikte auto kopen, hoe doe ik dit?

Al onze showrooms zullen gesloten blijven tot 19 januari 2021.

Het gehele verkoopproces bieden wij op afstand aan D.M.V. telefoon en/of e-mail contact.

Heeft u een interesse in een nieuwe of gebruikte auto neem dan gerust contact met ons op, wij zijn gewoon bereikbaar en zullen net als anders u van deze juiste informatie voorzien. 

Daarnaast kunt u direct online uw nieuwe auto bestellen indien u een private lease contract wenst af te sluiten. Met onze online bestelmodule stelt u simpelweg eerst uw auto samen waarna u direct uw private lease contract kunt aanvragen.  


Is levering aan huis mogelijk?

 

Alle klanten die een aflevering gepland hebben in de periode tot 19 januari worden door ons benaderd voor een afspraak op maat. 

Koopt u in deze periode een nieuwe of gebruikte auto dan bespreken wij tijdens het bestelproces de wijze van aflevering.