Opel Private Lease

Met Opel Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen. Zo weet je precies wat je per maand betaalt aan jouw nieuwe auto en hoef je je geen zorgen te maken over eventueel aanvullende kosten zoals verzekeringen en onderhoud.

Online bestellen Ontdek onze voorraad

De nieuwe Opel Corsa-e

Helemaal klaar voor de toekomst.

Ook als je wilt Private Leasen is de stap naar een volledig elektrische variant nog interessanter. Als je kiest voor een nieuwe elektrische Opel in combinatie met een Opel Private Lease contract, dan kom je in aanmerking voor de SEPP overheidssubsidie van €69,79 per maand over de eerste 48 maanden van je contract. Hiermee rijd je de eerste 4 jaar in een volledig elektrische Opel Corsa-e voor het scherpe maandtarief van hetzelfde model met een verbrandingsmotor. En wanneer je kiest voor de nieuwe Mokka-e, ben je zelfs voordelig uit. Nog meer reden om over te stappen op elektrisch rijden.

Nieuwe Opel Corsa-e /

Edition

Kies de gewenste looptijd en jaarkilometrage
en ontdek wat jouw maandbedrag is.

Keurmerk

Kies uw looptijd

Kies uw kilometrage/jaar

Jouw maandbedrag

€359
Direct bestellen

Waar kunnen wij je mee helpen?

Kunnen wij je helpen?

Opel Corsa

100% ELEKTRISCH.

VOORZIEN VAN:

  • 50 kWh lithium-ion batterij (136pk) met een actieradius van 337km* (WLTP)
  • 16" stalen velgen
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Verkeersbordherkenning en vermoeidheidsassistent
  • Multimediasysteem met 7" touchscreen en Apple CarPlayTM
  • Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels
  • Licht- en regensensoren
  • Keyless start

Contact

Heb je vragen over Opel Private Lease of interesse in een Private Lease contract dan kan je, tijdens kantooruren, contact opnemen met Opel Private Lease.

Telefoon: 030 602 44 22 E-mail: info@privatelease.opel.nl

Telefoon: 030 602 44 22
E-mail: info@privatelease.opel.nl

Keurmerk

Nieuw! Opel Private Lease Flex

Twijfel je nog of elektrisch rijden iets voor jou is? Gelukkig is er voor die momenten Opel Private Lease Flex. Een unieke optie die je kunt toevoegen aan je Opel Private Lease contract. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 12 maanden te wisselen naar een andere Opel. Dat is nog eens flexibiliteit!

Heel Holland Elektrisch
Dit aantrekkelijke aanbod geldt op de 100% elektrische Opel Corsa-e, Mokka-e en Combo-e Life. Niet voor niets schuift Opel hier het elektrische modellenaanbod naar voren. We willen graag iedereen elektrisch rijden laten ervaren, want Opel gaat voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Nu al met 9 geëlektrificeerde modellen, maar vanaf 2024 zal er van ieder Opel model een elektrische variant beschikbaar zijn. In 2028 wordt Opel zelfs volledig elektrisch en zal het gehele modellenaanbod geëlektrificeerd zijn.

Meer informatie
 

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar en gelden voor geselecteerde Opel modellen. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.

Bekijk hier alle voorwaarden