Acquire

Nieuwe Opel Insignia

Advies rijklaarprijs vanaf € 40.749 (incl. BTW/BPM)

De Opel Insignia

Vanaf € 40.749

De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm. De Insignia Grand Sport biedt onovertroffen efficiëntie, de aantrekkelijke lijnen van een sportieve sedan en innovatieve IntelliLux LED® Pixel-koplampen.

Ook verkrijgbaar als Sports Tourer met extra veel laadruimte.

The Big Event

The Big Event is er weer! Van 4 t/m 9 oktober ontvang je tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank-of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires op alles wat rolt of rijdt! En kies je voor een van onze aantrekkelijke voorraadmodellen, dan kan je direct wegrijden. Bereken direct jouw inruilwaarde!

Bereken jouw inruilwaarde

EXTERIEUR /

De nieuwe Insignia Grand Sport heeft een opvallend gestroomlijnd design en een uniek karakter, dat zijn naam alle eer aandoet. De slanke LED-koplampen en -achterlichten met het kenmerkende "Wing"-design van Opel en de dubbele verchroomde uitlaat benadrukken zijn hoge klasse.

INTELLILUX VERLICHTING /

Maak kennis met de nieuwste verlichtingstechnologie van Opel: IntelliLux LED® Pixel-koplampen bieden ongeëvenaard helder zicht in het donker. U kunt continu met grootlicht rijden, zonder het risico anderen te verblinden. Elke koplamp bestaat uit 84 LED-elementen, die afhankelijk van de verkeerssituatie automatisch in- en uitschakelen.

INTERIEUR /

Elegant, ergonomisch en ruim: in de nieuwe Insignia voel je je direct thuis. Geniet van een harmonieus en modern design, hoogwaardige materialen en een interieur dat volledig op de bestuurder gericht is. De nieuwe Insignia Grand Sport biedt alles om een perfecte rijervaring te garanderen.

Tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank- of laadpas en gratis accessoires

Profiteer van The Big Event

Bestel jouw nieuwe Insignia direct online via Opel Private Lease

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontvang tijdelijk extra voorraadvoordeel op een Insignia uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X