DE NIEUWE OPEL ASTRA

Vandaag geven we de eerste beelden vrij die een eerste glimp tonen van de toekomstige Astra – de eerste generatie die geëlektrificeerd zal worden. De foto’s onthullen extreme precisie en oog voor detail bij het langverwachte model, dat de gedurfde designfilosofie van Opel nieuwe impulsen geeft en de weg wijst voor toekomstige Opel modellen.

Opel Vizor
Het centrale designelement aan de buitenzijde is een doorontwikkeling van de Opel Vizor, die voor het eerst te zien was op de nieuwe Crossland en Mokka. Het gezicht van het merk strekt zich uit over de voorkant en integreert naadloos technologieën zoals de ultraslanke IntelliLux LED®-koplampen, die wederom een baanbrekende innovatie zullen vormen in het compacte marktsegment. Aan de achterzijde is het geheel nieuwe Astra-logo centraal geplaatst op het strakke oppervlak van de achterklep.

Interieur
Ook het interieur wordt gekenmerkt door Duitse precisie. In de cockpit bevindt zich de volgende generatie Pure Panel, met volledig glazen oppervlakken, geïnspireerd op de naadloze integratie van de Opel Vizor. Twee breedbeelddisplays geven informatie in een horizontale, op de bestuurder gerichte lay-out. De fysieke bediening is met verfijnd afgewerkte toetsen tot een minimum beperkt. De hoge kwaliteit van het interieur wordt nog meer benadrukt door de vorm, de textuur en de materialen van het nieuw ontworpen stuurwiel en de uitzonderlijk ergonomische voorstoelen – een typisch kenmerk van Opel.